Eigen kracht & veerkracht

Home / Workshops / Eigen kracht & veerkracht

wix kracht; nu ben jij aan de beurt; workshops; anita wix

Met zijn allen vooruit

Je hebt al zo hard gewerkt. Je komt steeds een stukje verder. Je bent er bijna… Maar dan ineens loop je een beetje vast.
Dat is niet erg; We lopen allemaal wel eens vast. Soms kan iedereen een keer een handje gebruiken om te ontdekken wat hun volgende stap is. Of misschien is die stap al duidelijk, maar kun je een duwtje gebruiken om ervoor te gaan. 

Iedereen heeft een moment in hun leven waar ze gewoon even lijken stil te staan. Je bent al zo ver en zo lang bezig, het is even goed zo. Maar dan wil je verder, jezelf blijven ontwikkelen, maar hoe doe je dat eigenlijk? Wat houdt je tegen en wat moet je doen om weer jouw eigen kracht en veerkracht in te schakelen om de volgende stap te nemen voor jou?

Met andere ogen zien

Zelfontplooiing is een van de basisbehoeftes van een mens. Sterker in je schoenen staan, beter omgaan met tegenslagen, het loslaten van je verleden, durven te grijpen naar die promotie. Samen willen wij allemaal vooruit en daarvoor is eigen kracht en veerkracht belangrijk. Zonder komen we nooit zo ver als dat wij eigenlijk zouden willen.

Door jouw eigen kracht in te schakelen en te versterken, verbeter jij jouw vermogen om jouw eigen leven vorm te geven door middel van problemen oplossen en overwogen keuzes maken. Jij versterkt jouw veerkracht, het vermogen om met tegenslagen om te gaan en er weer beter op te komen.

Met deze workshop gaan wij ontdekken wat jou lijkt tegen te houden, wat jou veerkracht geeft en hoe jouw eigen kracht kan worden vergroot. Met behulp van verschillende oefeningen krijg jij een duidelijker beeld over jouw leven en kan jij de kracht vinden om jouw plannen te maken of juist door te zetten. Deze kennis kan jij meenemen en verder eigen maken om steeds sterker in het leven te staan en jezelf als particulier of professional te blijven ontplooien.