Beperkende gedachten

Home / Workshops / Beperkende gedachten

wix kracht; nu ben jij aan de beurt; workshops; anita wix

Het goede, het kwade en het lelijke

Iedereen heeft wel eens een slechte dag. De vraag is alleen… Hoe ga je ermee om?
Een flinke tegenvaller, een grof foutje, een lelijke opmerking. Sommige mensen kunnen dit na even al van zich afschuiven, terwijl anderen soms weken zelfs nog wakker liggen ervan. 

Omgaan met beperkende gedachten lijkt altijd wel makkelijker gezegd dan gedaan. Dan zegt iemand weer dat je het ‘gewoon’ van je af moet zetten, maar dat gaat toch helemaal niet zo simpel? Iedereen om je heen lijkt zich snel weer prima te voelen, maar waarom kan jij dat dan niet?

Met andere ogen zien

Beperkende gedachten zitten ons allemaal wel eens in de weg. Daarin ben jij niet alleen. Maar wat jij hiermee doet, bepaalt hoe veel het je in de weg zit.

Deze negatieve gedachtenpatronen hebben invloed op de keuzes die wij maken in het leven. Ook al lijkt het niet zo simpel, is het dat wel. Als je maar weet hoe.

Met deze workshop over omgaan met beperkende gedachten geef ik tips en handvatten die wij samen eigen gaan maken met behulp van verschillende oefeningen. Deze kennis kan jij meenemen en verder eigen maken om steeds steeds sterker in jouw schoenen te staan en te leren beter om te gaan met de dagelijkse tegenslagen van het leven.