Workshops

Home / Workshops

Heb je interesse in een lezing of workshop? Neem contact op!

wix kracht; nu ben jij aan de beurt; workshops; anita wixNieuwe inzichten

Het is mijn missie geworden om anderen te helpen de kracht te vinden in zichzelf en te bemoedigen voor zichzelf te kiezen. In de workshops deel ik mijn lessen uit het verleden en nieuwe inzichten en bied hulp bij het eigen maken hiervan.

Voor een groot deel van mijn leven ben ik mij namelijk vooral gaan gedragen zoals anderen dat wilden. Ik heb een bewogen leven gehad en ik ben natuurlijk niet de enige, maar heb in 2010 (eindelijk) de stap gezet om voor mij te kiezen, voor Anita. Ik ben op zoek geweest naar wie ik eigenlijk ben en wat ík wil in het leven. En nu, jaren later, ben ik gelukkiger dan ooit.

In de workshops neem ik jullie mee in een reis naar zelfontplooiing. Het gaat het er niet over wat ik heb meegemaakt, maar vooral over hoe het me is gelukt om nu te zijn wie ik ben en de keuzes die ik heb gemaakt die hebben geleid tot mijn geluk. Over moed, kracht en doorzettingsvermogen, maar ook voor jezelf zorgen, trots en eigenwaarde. Het verkrijgen van nieuwe inzichten en omzetten van jouw mindset kan een groot verschil maken in jouw dagelijkse geluk. Aan de hand van mijn ervaring werk ik samen met jou aan om de stap te nemen voor jezelf te kiezen en/ of gelukkiger te worden met jouw leven; Nu ben jij aan de beurt!

Ervaring

Mijn lezingen en workshops geef ik bij onder andere bij de politie, Kadera (vrouwenopvang), de Hogeschool Arnhem-Nijmegen en Droom van Zwolle. In december 2013 gaf ik een lezing bij het landelijk politiecongres in Ede, waarna ik werd uitgenodigd als gast bij RTL Late Night. Hierdoor kreeg het onderwerp veel aandacht. Samen met Kadera verzorg ik (vrouwenopvang) trainingen voor onder andere hulpverleners.
Met theater AANZ hebben we door het land getoerd met ‘Hartslag‘, een interactieve toneelvoorstelling met 5 ervaringsdeskundigen over geweld in de breedste zin.

Referenties

Ik breng een eerlijk en authentiek verhaal over hoe de stap kan zijn om voor jezelf te kiezen en wat het jou kan brengen. Door mijn persoonlijke lessen in het leven te delen hoop ik mensen te inspireren en motiveren voor zichzelf te kiezen en een weg naar nieuw geluk te vinden.

Deze workshop heb ik als zeer positief ervaren. Ik geloof in de gedachtenkracht. Via deze dag heb ik inspiratie opgedaan om weer op te staan en het stof van mijn schouders te kloppen. Ik ga de tips gebruiken om  mijn loopbaan een boost te geven.
Sandra, bezoeker workshop

Wat fijn om even stil te staan bij wat gedachten met iemand kunnen doen en vooral ook welke gedachten mij zelf in de weg zitten. Ik heb enorm veel energie en motivatie uit deze workshop gehaald om de beperkingen die ik mijzelf met mijn gedachten opleg weg te slaan met de hervonden kracht in mij. Dank dank dank, Anita, het was echt een fantastische workshop! 
Kirsten, student Social Work (Saxion Hogeschool)

Meer referenties

 

Heb je interesse in een lezing of workshop? Neem contact op!