Samenwerkingen

Home / Samenwerkingen
Samenwerkingen WIX Kracht Anita Wix Samen Krachtig huiselijk geweld psychisch

Samen Krachtig is een initiatief van drie deskundige vrouwen waarvan een, Anita Wix helaas ervaringsdeskundige is. We hebben onze handen ineen geslagen om de detox van een giftige relatie te kunnen bewerkstelligen. We doen dat zeker niet alleen.
Ons initiatief wordt gesteund door een groep enthousiaste meedenkende vrouwen die zelf uit hun toxische relatie zijn gekomen.
Via giften, subsidies en sponsors hopen wij dit doel te bereiken.

WIX Kracht Samenwerkingen Schijf wat je drijft Pien Bos creatief schrijven Issues & Tissues

Pien Bos gebruikt haar eigen talent: schrijven. Zij gebruikt werkvormen als career writing, career coaching (methode Savickas) en verschillende creatieve opdrachten waardoor de rode draad in jouw leven zichtbaar wordt en jij weet wat jouw volgende stap mag zijn.

Wij, vriendinnen Pien Bos en Anita Wix, zijn zowel ervaringsdeskundig als professional. Onder de naam ‘Issues & Tissues’ verzorgen we presentaties over maatschappelijke thema’s als hooggevoeligheid (en werk), huiselijk geweld en mantelzorg.
Onze presentaties zijn leerzaam, hoopvol, inspirerend én interactief waarbij onze gasten zelf ook aan de slag gaan. Met ons programma maken we ‘ingewikkelde’ onderwerpen bespreekbaar en dat doen we met humor en positiviteit. Een tissue voor ieder issue!

Samenwerking WIX Kracht ISA Power

ISA Power biedt eetstoornis coaching aan met behulp van effectieve en inspirerende methodes. Met hun unieke programma’s, coaching op maat en ervaringsdeskundige coaches staat de klant altijd centraal. Klanten kunnen snel en op een laagdrempelige manier direct aan de slag.

Het multi-disciplinaire team bestaat uit professionele coaches en therapeuten; NLP coaches, Life coaches, counselors, diëtisten, PMT therapeuten, EMDR (trauma)therapeuten, GGZ Agogen, creatieve – en drama therapeuten en hypnotherapeut. Alle coaches hebben hun eigen eetstoornis overwonnen en zijn het levende bewijs dat herstel mogelijk is.

Samenwerking Kadera WIX Kracht aanpak huiselijk geweld en narcisme

Kadera streeft naar een wereld zonder huiselijk geweld. Dit doen zij door vrouwen, mannen en hun kinderen op te vangen en begeleiding bij mensen thuis te bieden, maar ook door voorlichting en trainingen te verzorgen. Daarnaast wil Kadera vooral iedereen in de samenleving stimuleren om zich in te zetten tegen huiselijk geweld, zowel bedrijven en organisaties als particulieren.
Niet per se met grote acties, maar juist vanuit datgene wat iemand al doet en goed kan.
Alleen samen kunnen we huiselijk geweld echt verslaan.

Samenwerking Isala WIX Kracht kindermishandeling huiswelijk geweld narcisme

Maaike Brunekreef van Isala coacht en inspireert beroepsprofessionals bij het omgaan met dilemma’s bij vermoedens van kindermishandeling, huiselijk geweld en ouderenmishandeling. Als (beleids)adviseur, trainer en spreker m.b.t. preventie en aanpak kindermishandeling en huiselijk geweld, ontwikkelt zij frisse, aansprekende scholing en training t.a.v. preventie en aanpak van geweld in afhankelijkheidsrelaties.

Isala biedt meer dan basiszorg. In de loop der jaren hebben ze steeds meer bijzondere, topklinische functies toegewezen gekregen. Vaak als erkenning van de kennis en vaardigheden die specialisten op eigen initiatief hadden opgebouwd. Om het niveau van deze zorg zo hoog mogelijk te houden, wordt voortdurend toegepast wetenschappelijk onderzoek gedaan. De specialistische kennis die ze in huis hebben, wordt doorgegeven aan artsen en verpleegkundigen in opleiding.

Boek #jehebtaltijdeenkeuze# - Anita Wix - Droomvallei Uitgeverij

Esther van der Ham, uitgever bij Droomvallei Uitgeverij, heeft inmiddels al bijna 200 boeken laten verschijnen bij haar kleinschalige maar betrokken uitgeverij.

Droomvallei Uitgeverij geeft fijne boeken uit, ook over ingewikkelde onderwerpen zoals omgaan met verslavingen, de vluchtelingenproblematiek of Alzheimer. Ze zijn via de (online)boekwinkels te bestellen en via hun eigen webwinkel.
Zo draagt zij haar steentje bij aan een betere en mooiere wereld.

 

Samenwerking HAN WIX Kracht onderwijs en kennisdeling

HAN University of Applied Sciences investeert in onderwijs en onderzoek. Ze laten mensen groeien als professional én als persoon. De HAN biedt een springplank naar een betekenisvolle toekomst.

Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgt de HAN voor ruim 35.000 studenten maar liefst 68 bachelor- en masteropleidingen. De synergie tussen onderwijs, beroepenveld, onderzoek en maatschappij is daarbij een belangrijk aandachtspunt.

Samenwerking Politie Nederland WIX Kracht huiselijk geweld en veiligheid

Politie Nederland beschermt de democratie, handhaaft de wet en is het gezag op straat. De politie is er altijd, voor een veiliger Nederland.

Waar nodig biedt de politie de helpende hand en werkt actief samen met burgers en partners. Zij heeft oog en oor voor wat er leeft in de samenleving.
De politie is er voor iedereen.

Waakzaam en dienstbaar.

Samenwerkingen Entertainment & Eventsupport WIX Kracht boekingen lezingen en workshops

Paulien van der Velden is met Entertainment & Eventsupport ervaren eventmanager bij de organisatie en/of productie van evenementen. Geheel of gedeeltelijk, net naar uw wens! Zij ondersteunt zowel bedrijven en particulieren als een aantal van haar gewaardeerde collegabureaus. In het ene geval ondersteunt zij de marketing- en communicatie afdeling van een bedrijf, waarvan een concept al deels is neergezet, en een volgende keer vult ze enkel het entertainment in en zorgen ervoor dat de uitvoering soepel en vlekkeloos verloopt.

Samenwerking The Edge Of Kirsten Bass WIX Kracht taboes doorbreken

Kirsten Bass heeft The Edge Of opgericht om aan de hand van ervaringsdeling moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken en meer zicht te bieden op o.a. persoonlijkheidsstoornissen en daarbijkomende problematiek. Vooroordelen, generalisatie en taboes kunnen daarmee worden doorbroken met daarbij het creëren van een duidelijker beeld van deze onderwerpen.
Waar moet je op letten? Waar kun je rekening mee houden? En vooral… Wat is er nodig om iemand te helpen de beste versie van zichzelf te zijn?

Aan de hand hiervan is het doel hulpverlenings-, zorgverlenings- en bedrijfsprofessionals te laten inzien dat en hoe iemand in een moeilijke situatie geholpen kan worden om een wederzijds waardevolle relatie met elkaar te hebben.

Samenwerkingen zijn bij WIX Kracht erg belangrijk. Door elkaar samen te helpen, leren we van elkaar en gaan we vooruit.
Wil jij ook een samenwerking aangaan met WIX Kracht? Wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen.
Neem gerust contact op om samen mogelijkheden te onderzoeken.