Life coach Zwolle

Home / Life coach Zwolle

Life coach Wix Kracht in Zwolle

Als je op zoek bent naar een life coach in Zwolle sta ik graag voor je klaar. Op deze manier krijg je weer grip en inzicht op het leven dat je leeft. Aan de hand van mindful bewegen help ik je graag de regie terug te krijgen over je leven. Als life coach in Zwolle voorzie ik je van een professionele begeleiding waarbij kracht, rust en ruimte van groot belang zijn.

Onbezorgd leven is niet altijd vanzelfsprekend. Soms lopen we tegen obstakels aan waardoor we niet verder kunnen met het leven dat we leven. Deze blokkades kunnen veroorzaakt zijn door recente gebeurtenissen of negatieve invloeden uit het verleden. Daardoor lopen we vast in ons denkwerk en lijken oplossingen of antwoorden vaak verder weg dan ooit.

Het ontbreekt je aan het juiste inzicht waardoor je steeds verder wegzakt in je eigen gedachten. Doordat we blijven malen en denken ontstaat er onrust. Dit heeft zowel mentaal als fysiek zijn weerslag op ons welzijn. Als life coach in Zwolle help ik je graag de regie terug te krijgen op je eigen leven. Je leert weer te vertrouwen op je eigen intuïtie en kunt aan de hand daarvan betere keuzes maken.

Life coach Wix Kracht in Zwolle

Ervaren life coach omgeving Zwolle

De coaching van Wix kracht geeft je nieuwe inzichten en de juiste handvatten om verder te kunnen. Juist daar ligt het antwoord waar je naar op zoek bent. Als life coach concentreer ik me niet op het voeren van diepgaande gesprekken. Dit veroorzaakt immers nog meer denkwerk en daardoor onrust. Praten in combinatie met bewegen in de natuur is wel een effectieve manier om tot nieuwe inzichten te kunnen komen.

Bij mindful bewegen leg ik de focus vooral op de toekomst. Het verleden laten we door het bewegen letterlijk en figuurlijk achter ons. Deze gebeurtenissen hoef je niet te vergeten, maar kun je gebruiken om kracht uit te putten. Samen met jou ga ik op zoek naar handvatten die je sterker, gelukkiger en zelfstandiger maken. Door mijn ruime ervaring kan ik je altijd voorzien van de juiste ondersteuning en begeleiding.

Dit kan nodig zijn omdat je te maken hebt gehad met huiselijk geweld of andere ingrijpende gebeurtenissen waardoor je niet verder kunt met het leven dat je leeft. Je leert hoe je hier kracht uit kunt halen zonder dat je hoeft te vergeten. Als life coach van Wix Kracht in Zwolle sta ik dan ook graag voor je klaar. Naast coaching ben je bij Wix Kracht ook van harte welkom als je interesse hebt in lezingen in Zwolle.

Neem vrijblijvend contact op met Wix Kracht als je interesse hebt in een ervaren life coach in Zwolle.