Life coach Zwolle & omgeving

Home / Life coach Zwolle & omgeving

Anita Wix Life Coach Zwolle & omgeving huiselijk geweld, reiki en eetstoornissen

Life coach Zwolle & omgeving

WIX Kracht biedt in Zwolle en omgeving verschillende coaching trajecten en behandelingen om weer grip te krijgen op jouw leven. Professionele begeleiding waarbij ruimte en veiligheid van groot belang zijn. Alles gaat op jouw tempo en er wordt niets geforceerd.

Als life coach biedt Anita Wix jou de kans om weer de teugels in handen te nemen en de regie over jouw leven te (her)pakken. Er wordt niet gegraven door jouw verleden, maar gekeken naar waar jij kracht uit kan halen om (weer) een sterk en zelfstandig individu te worden.

De verschillende coaching trajecten zijn mogelijk op diverse locaties, bijvoorbeeld Anita’s praktijk-aan-huis, buiten in de natuur of bij jou thuis. Ook kan jij kiezen voor verschillende methoden. Je kunt wandelen, een Reiki behandeling krijgen, genieten van een energetische massage of alleen praten. Met onderwerpen als verwerking, omgaan met huiselijk geweld en/of narcisme, eetstoornissen en de dagelijkse tegenslagen die jou in de weg zitten, biedt WIX Kracht een ruim aanbod aan coaching trajecten die jou weer op de been kunnen helpen.

Alles wordt speciaal voor jou aangepast en vormgegeven, want jij bent uniek.

Reiki coaching en Reiki behandeling

De blokkades in jouw leven kunnen een deel worden van jouw lijf. De tegenslagen en negatieve invloeden uit onze omgeving kunnen worden opgeslagen op een energetisch niveau. Hierdoor bestaat er een bijna constante blokkade in jouw weg naar herstel.

Reiki kan voor velen ‘zweverig’ overkomen, maar zie het even zo:
Wanneer jij last van jouw knie hebt en jij legt jouw handen hierop, kan jij deze pijn soms voelen en zelfs verminderen. Zo werkt Reiki dus ook. Door gebruik te maken van handoplegging (aanraking en/of rustige handbewegingen) worden de blokkades in jouw lijf opgespoord en rustig op gang gebracht om een verwerkingsproces soepeler te laten verlopen.

Als life coach (in Zwolle en omgeving) zet Anita Reiki graag in om op een energetisch niveau emoties losser te maken zodat er gaandeweg minder blokkades zijn. Na een Reiki behandeling kan jij zelf aan de slag met jouw emoties verwerken, maar kan jij er ook voor kiezen om hierbij gecoacht te worden.
Het blijkt een zeer waardevolle benadering om pijn en verdriet te verwerken zodat er meer ruimte is voor nieuwe, positieve gevoelens.

Coaching bij een eetstoonis

Bij WIX Kracht wordt er samengewerkt met Isa Power. Anita Wix is een van de ervaringsdeskundige coaches die behandelingen biedt op maat. Als zowel een life coach als ervaringsdeskundige, kan Anita dus ècht een behandeling op maat bieden.

De eetstoornis coaching van Anita is gespecialiseerd door haar verschillende ervaringen met eetstoornissen. Zij heeft als jonge moeder een eetstoornis gehad en later ook haar dochter geholpen met haar langdurige strijd tegen Anorexia Nervosa.

De life coaching trajecten voor eetstoornissen worden gevormd naar waar jij je comfortabel door voelt. Anita kan door haar ruime ervaring vanuit verschillende benaderingen jou coachen om altijd aan te sluiten bij jouw eigen belangen en wensen.

Wandelcoaching

Praten in combinatie met bewegen in de natuur is bij WIX Kracht een belangrijke en effectieve manier om tot nieuwe inzichten te kunnen komen. Met mindful bewegen legt Anita de focus vooral op de toekomst. Het verleden wordt door het bewegen letterlijk en figuurlijk achter je gelaten. Deze gebeurtenissen hoef je niet te vergeten, maar kan jij juist gebruiken om kracht uit te putten.

Soms kom je er gewoon even niet uit en ontbreekt het inzicht, waardoor je steeds verder wegzakt in je eigen gedachten. Doordat we blijven malen ontstaat er onrust. Dit heeft zowel mentaal als fysiek zijn weerslag op ons welzijn. Als life coach in Zwolle helpt Anita je de regie terug te krijgen op je eigen leven. Je leert weer te vertrouwen op je eigen intuïtie en kunt aan de hand daarvan betere keuzes maken.

Als life coach concentreert Anita niet op het voeren van diepgaande gesprekken. Dit veroorzaakt namelijk nog meer denkwerk en daarmee ook weer onrust. Samen ga je juist op zoek naar handvatten. Handvatten die echt bij jou passen en die jij eigen kunt maken, die jou sterker, gelukkiger en zelfstandiger maken.