Lezingen

Home / Lezingen

Lezingen huiselijk geweld en narcisme in Zwolle

Met andere ogen zien

De lezingen die bij WIX Kracht worden aangeboden bieden een eerlijk en duidelijk beeld over huiselijk geweld, narcisme, de invloeden van ouderschap en natuurlijk de beperkende gedachten die ervoor zorgen dat iemand in een geweld situatie kan belanden. Door middel van mijn verhaal laat ik jou met andere ogen zien.

Als ervaringsdeskundige verzorg ik lezingen die belangrijke en interessante kennis bevatten. Aan de hand van deze kennis ontdek je hoe jouw beeldvorming over slachtoffers van huiselijk geweld verandert en jouw vooroordelen aan de kant worden gezet.

Mijn authentieke, maar niet unieke, verhaal gaat niet alleen over huiselijk geweld, maar ook over moed, kracht en doorzettingsvermogen. Uiteindelijk gaat het niet er niet over wat ik heb meegemaakt, maar vooral over hoe het is gelukt om uit het ‘brandende huis’ te ontsnappen, hoe het is gelukt om geen slachtofferrol meer aan te nemen en hoe ik heb geleerd dat ik altijd zelf mijn eigen keuzes mag maken.

Lees meer

Meer informatie

Aanpassingen

Bij WIX Kracht wordt ervoor gezorgd dat alle lezingen gevormd worden naar de bedrijfstak waarin deze worden gegeven. Mijn verhaal blijft natuurlijk altijd hetzelfde, maar de tips die ik meegeef over de verschillende onderwerpen pas ik aan.
Huiselijk geweld, narcisme, de invloeden van ouderschap en beperkende gedachten komen in alle vormen en maten voor en je komt het vaker tegen dan dat jij denkt.

Duur

Een standaard lezing duurt 1 – 1,5 uur.
In overleg kan dit altijd worden aangepast; Alles is mogelijk in overleg.

Prijzen

Op aanvraag.