Lezingen Zwolle & Nederland

Home / Lezingen Zwolle & Nederland

Lezingen Zwolle en omgeving

Als life coach in Zwolle, verzorgt Anita Wix lezingen die belangrijke en interessante kennis bevatten. Aan de hand van deze kennis krijg jij inzicht in de verschillende onderwerpen die te maken hebben met huiselijk geweld. Hoe het er achter de voordeur aan toe gaat, hoe iemand in een huiselijk geweld situatie kan belanden en wat een relatie met een narcist in stand kan houden.

Ervaringsdeskundigheid gaat niet alleen om het delen van jouw eigen verhaal of ervaring, maar deze op een professionele wijze in te zetten door middel van o.a. koppeling aan de theorie. De invloeden van micro-, meso- en macro niveaus, de signalen en herkenningspunten, het beeld van de maatschappij.

WIX Kracht is gebaseerd in Zwolle en geeft de indrukwekkende lezingen in Zwolle, omgeving en de rest van Nederland om zoveel mogelijk mensen te helpen. Haar strijd tegen de stigma’s en vooroordelen rond huiselijk geweld maken Anita een waardevolle bijdrage aan de maatschappij en in de levens van zo veel mannen, vrouwen en kinderen.

Lezingen huiselijk geweld en narcisme in Zwolle

Lezingen huiselijk geweld & narcisme

WIX Kracht verzorgt lezingen in Zwolle en omgeving over huiselijk geweld en narcisme. Als ervaringsdeskundige deelt Anita Wix een authentiek verhaal waarmee zij professionals meer inzicht wilt geven op dit gebied. Aan de hand van deze lezing krijg jij een ander beeld over geweld en onderdrukking in de privésituatie. Je ziet in hoe het er daadwerkelijk ‘achter de voordeur’ aan toe gaat.

Huiselijk geweld en narcisme komen vaker voor dan men zich vaak realiseert. Als professionele dienstverlener zal jij ongetwijfeld cliënten hebben begeleid die hiermee te maken hebben (gehad). Toch bestaan er veel vooroordelen over slachtoffers van huiselijk geweld die worden beïnvloed door het beeld dat door onze huidige maatschappij worden geschetst.

Als professional kan jij na deze lezing de vooroordelen herkennen en een ander beeld vormen van deze situaties.

Lees meer over huiselijk geweld

Lezingen opvoeding & ouderschap

Bij WIX Kracht worden ook lezingen aangeboden over de invloeden opvoeding en ouderschap op de ontwikkeling van een kind. Deze lezing biedt zicht op de gevolgen van de eenzaamheid van een ongewild kind.

Anita Wix zet als ervaringsdeskundige haar levensverhaal in om zicht te bieden op hoe haar ervaringen met huiselijk geweld en narcisme onlosmakelijk zijn met haar vroege jeugd. Haar authentieke, maar zeker niet unieke verhaal, geeft een duidelijk beeld over de negatieve spiraal van slachtofferschap, foute keuzes en gemis.

Deze essentiële kennis kan jou als professional beter de vroege signalen leren herkennen van het ‘slechte pad’ bij een kind of tiener.

Lezingen beperkende gedachten

De WIX Kracht lezingen in Zwolle gaan naast huiselijk geweld en narcisme ook over het maken van keuzes. Huiselijk geweld en narcisme zijn onlosmakelijk verbonden met kracht, doorzettingsvermogen en moed. Dat is nodig om de slachtofferrol aan te kant te zetten, opnieuw een eigenwaarde op te bouwen en weer voor jezelf te kunnen kiezen.
Uiteindelijk heeft iedereen een keuze om te kunnen beslissen hoe hij of zij het leven in wil vullen.

Deze lezing geeft een duidelijk beeld over de beperkende gedachten die ervoor kunnen zorgen dat iemand zich kan bevinden in een huiselijk geweld situatie en hier niet uit durft te stappen.
Het leert jou als professional inzien hoe jij jouw eigen beperkende gedachten kan herkennen en hoe belangrijk het is om eigen kracht te vinden, op te roepen en in te zetten.