Huiselijk geweld

Home / Huiselijk geweld

Inzicht in huiselijk geweld

Huiselijk geweld komt vaker voor dan je denkt. Als life coach in Zwolle en ervaringsdeskundige op dit gebied, deel ik mijn kennis graag met anderen. Niet alleen om je van meer inzicht en begrip te kunnen voorzien, maar ook hoe slachtoffers van huiselijk geweld en narcisme weer grip krijgen op hun eigen leven. Moed, kracht en doorzettingsvermogen zijn daarbij van groot belang. Huiselijk geweld gaat ook over houden van jezelf en eigenwaarde.

Dit is nodig om uiteindelijk voor jezelf te kunnen kiezen zodat je het leven kunt leven dat je voor ogen hebt. De maatschappij geeft ons helaas niet altijd een helder beeld van geweld achter de voordeur. Dienstverleners of de directe omgeving van de slachtoffers, vormen daardoor snel een vooroordeel terwijl deze niet of nauwelijks op de realiteit gebaseerd is.

Als ervaringsdeskundige geef ik je meer inzichten waardoor je met andere ogen leert kijken naar deze doelgroep. Daarnaast leer je signalen herkennen welke zich ook in jouw directe leefomgeving afspelen. Natuurlijk sta ik ook voor je klaar als je zelf begeleiding of coaching nodig hebt op dit gebied. Samen met jou zoek ik naar de kracht die je nodig hebt om uiteindelijk weer je eigen keuzes te kunnen maken.

Coaching bij huiselijk geweld

Coaching bij huiselijk geweld

Als ervaren life coach is het mijn doel om je van de juiste kracht en eigenwaarde te kunnen voorzien. Deze heb je nodig als jij je in een dergelijke situatie van geweld en onderdrukking bevindt. Je hebt immers altijd een keuze. Om deze ook daadwerkelijk te kunnen maken, heb je trots, moed en kracht nodig. Graag help ik je daar bij. Ik leer je hoe je kracht kunt halen uit deze gebeurtenissen, zonder dat je deze hoeft te vergeten.

Dat maakt je zelfbewuster en sterker waardoor jij je ook gelukkiger voelt. Je leert bewust kiezen voor het leven dat je wilt leiden. Aan de hand van mijn lezingen in Zwolle breng ik mijn kennis ook graag door aan professionals en dienstverleners. Het inzicht wat verkregen wordt aan de hand van mijn unieke en authentieke verhaal, geeft je de inzichten die je nodig hebt om slachtoffers van huiselijk geweld te kunnen begeleiden.

Motivatie en het geven van de juiste kracht spelen daarbij een grote rol. Als je op zoek bent naar lezingen over geweld en narcisme of coaching zoekt bij huiselijk geweld, staat Wix Kracht graag voor je klaar.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie. Direct een afspraak maken voor een gesprek of een consult mag natuurlijk ook.