Laden Evenementen
26
februari
woensdag

Thema-Avond: Huiselijk Geweld

februari 26
Gratis
  • Dit event is voorbij.
Thema Avond Huiselijk Geweld Ixta Noa Korak WIX Kracht Nu ben jij aan de beurt

Als ervaringsdeskundige huiselijk geweld en taboedoorbreker geef ik, Anita Wix, al jaren lezingen over dit ingewikkelde onderwerp. Niet is wat het lijkt…
De buitenkant zegt nooit wat er aan de binnenkant gebeurt. Dat zijn dingen die in mijn persoonlijke verhaal duidelijk naar voren komen.

Ik vertel mijn verhaal om inzichten te vergroten en als eyeopener voor iedereen die denkt dat huiselijk geweld vooral gaat over fysiek geweld. Ik spreek voor artsen en verpleegkundigen in ziekenhuizen, huisartsen, praktijkondersteuners, politie en politietrainers, hulpverleners, studenten en voor iedereen die open staat om eens een kijkje te nemen achter de voordeur. Het is een verhaal voor ons allemaal, want het leert je met andere ogen kijken. Want ook jij kunt het verschil maken. Het verhaal gaat ook over moed, kracht en doorzettingsvermogen. Hoe het mij is gelukt om geen slachtofferrol aan te nemen, want we hebben altijd een keuze.

Tijdens deze interactieve avond zal ik mijn ervaringsverhaal delen afgewisseld met interessante theoretische kennis. Want wat kun je doen als je denkt dat iemand het slachtoffer is van huiselijk geweld, maar je weet het niet zeker? Of wat kan je doen als jij zelf slachtoffer bent? En meer van deze informatie zal deze avond aan bod komen.
Iedereen is van harte welkom op deze avond.

Gratis & zonder inschrijving!

Tijd & locatie zijn nog onbekend.

Details
Datum: februari 26
Kosten: Gratis
Organisatoren
Organizer Name: Ixta Noa
Organizer Name: KORAK