Laden Evenementen
12
maart
donderdag

Bijeenkomst Samen Krachtig

maart 12 @ 14:00 - 17:00
Gratis
Samenwerkingen WIX Kracht Anita Wix Samen Krachtig huiselijk geweld psychisch

Relaties zijn nooit statisch. De meeste relaties variëren ergens van gelukkig, gelukkig genoeg, iets minder gelukkig. Dat is volstrekt normaal en gezond.

Helaas zijn er ook ongezonde relaties. Destructieve en toxische relaties. Een relatie waarbij je in het begin het idee hebt dat je mooiste droom werkelijkheid is geworden maar die eindigt in je ergste nachtmerrie. Een relatie die draait om macht/ onmacht, aantrekken/ afstoten, om manipulatie/ toegeven voor de lieve vrede en voor de kinderen. Meestal zijn het mannen met narcistische trekken of een narcistische persoonlijkheidsstoornis maar het komt ook (in minder grote getallen) andersom voor.

De vrouwen en mannen die in zo’n relatie zitten hebben de neiging om hetgeen ze meemaken, te ontkennen. Niet alleen voor de buitenwereld maar vooral ook voor zichzelf. Om die reden hebben wij een vragenlijst ontwikkeld die hulpverleners ondersteuning biedt bij het in kaart brengen van mogelijk psychisch geweld binnen een relatie. Hiervoor dient immers een ander soort vraagstelling dan bij fysiek geweld. De beschadiging van psychisch geweld zit immer van binnen en is dus niet zichtbaar.

  • Ben je therapeut, hulpverlener, jeugd- of volwassene professional, social worker, arts, wijkagent en kom je in je praktijk in aanraking met deze vrouwen (soms ook mannen) of hun kinderen?

Kom op 12 maart 2020 naar onze informatie-middag in Maarssen.

Details
Datum: maart 12
Tijd: 14:00 - 17:00
Kosten: Gratis
Locatie
Venue Name: Krachtig Mens
Adres: Straatweg 30 a2
Maarssen, 3604BB

+ Google Maps
Telefoon: 085 301 0581
Organisator
Organizer Name: Samen Krachtig
E-mail: