Reiki coaching

Home / Coaching / Reiki coaching

WIX Kracht: Nu ben jij aan de beurt! Coaching - Anita Wix /huiselijk geweld, eetstoornis/ reiki

Kies voor jezelf

Ben jij iemand die alles altijd alleen wil doen? Put jij jezelf uit en cijfer jij jezelf weg om anderen gelukkig te maken? Vergeet jij wel eens tijd te nemen voor jezelf?

Kiezen voor jezelf lijkt altijd makkelijker gezegd dan gedaan. Wanneer we ervoor kiezen om eens stil te staan wat wij willen of nodig hebben, voelen we ons snel egoïstisch of zwak. Maar ondertussen bouwt de opgehoopte spanning in ons lichaam op en dit veroorzaakt blokkades; blokkades die zowel mentale als fysieke klachten kunnen veroorzaken.

Wat gaan we doen?

Met de WIX Kracht Reiki coaching vind jij op een energetisch niveau weer balans. Jouw emotionele blokkades worden losser gemaakt. Dit werkt niet alleen ontspannend, maar ook verhelderend, waardoor wij samen een waardevol gesprek kunnen voeren en jouw lichaam en geest op eigen tempo verder kunnen gaan met het verminderen van jouw klachten.

Bij een Reiki coaching gaan wij eerst met elkaar in gesprek om te kijken hoe het met jou gaat en samen te ontdekken waar jij je comfortabel bij voelt. We nemen hiervoor de tijd en haasten niets.
Wanneer jij er klaar voor bent, kun jij (gekleed) op de behandeltafel plaatsnemen. Ik maak gebruik van handoplegging; Door deze aanraking en bewegingen krijg jij een ontspannend gevoel en komen jouw emoties rustig in beweging.

Reiki coaching kan jou helpen inzicht en opheldering te krijgen over jouw leven en onderliggende emotionele blokkades. Samen gaan wij jouw lijf, emoties en leven in balans brengen zodat jij sterker en gelukkiger kan worden.
Naast de Reiki coaching is het ook mogelijk om een losse Reiki behandeling te nemen. Hiermee ervaar je de voordelen van Reiki zonder het bijkomende coachingsgesprek.