Eetstoornis coaching

Home / Coaching / Eetstoornis coaching

WIX Kracht: Nu ben jij aan de beurt! Coaching - Anita Wix /huiselijk geweld, eetstoornis/ reiki

Samenwerking WIX Kracht ISA Power

De eerste stap naar overwinning

Worstel jij met een eetstoornis en ben jij op zoek naar hulp? Wil jij de stap nemen om sterker in jouw schoenen te staan en weer de regie te nemen over jouw lichaam en geest? Ook jij kan jouw eetstoornis overwinnen.
Jij bent niet alleen!

240.000 Nederlanders lijden aan een eetstoornis. Jaarlijks komen er 3.400 bij.
Maar mensen schamen zich voor hun eetstoornis, dus het exacte aantal is nog onbekend.
Jij hoeft je niet te schamen. Door hier te zijn, heb jij al de eerste belangrijke stap genomen naar herstel. Daar mag je echt trots op zijn!

Eetstoornis behandeling met ISA Power

Als een van de ervaringsdeskundige coaches bij ISA Power bied ik jou een behandeling op maat. Iedere coach heeft een ander expertise gebied om altijd bij jouw behoeftes aan te sluiten. Of je nu veel of weinig weet, of je net met je eetstoornis worstelt of al jaren, of je veel of weinig sport… Bij ISA Power is er een match voor jou.
Het kan natuurlijk zijn dat je al elders onder behandeling bent of wilt. Dat is geen probleem. Bij ISA Power geloven we in krachten bundelen en kennis delen, bijvoorbeeld tussen een ervaringsdeskundige eetstoornis coach en een huisarts/ therapeut.

De gesprekken zijn op basis van gelijkwaardigheid. Samen werken aan herstel, alles in vertrouwen en alles op jouw tempo. Je gaat je relatie met eten onderzoeken, angsten overwinnen en bouwen aan meer zelfvertrouwen. Met mij, of een andere eetstoornis coach, gaan we onderzoeken hoe jouw gedachten werken en leren we weer van jouw lichaam te houden.

Eetstoornis behandeling bij WIX Kracht

Op 33 jarige leeftijd en moeder van drie kleine kinderen kreeg ik een eetstoornis. Na een jaar zocht ik hulp omdat ik niet meer in staat was om voor mijn gezin te zorgen. Een paar jaar nadat ik in goede gezondheid de kliniek kon verlaten, ontmoette ik ‘de verkeerde man’. 
Toen mijn jongste dochter werd opgenomen met Anorexia en haar leven aan een zijden draadje hing, wist ik dat ik degene was die een einde moest maken aan de cirkel van geweld.

Als ervaringsdeskundige coach ik meiden en vrouwen die kampen met een eetstoornis. Ook heb ik veel expertise op het gebied van huiselijk geweld en narcisme.

Door mijn eigen ervaring met een eetstoornis, en als moeder van een dochter die na ruim 10 jaar haar eetstoornis heeft overwonnen, kan ik jou steun, hulp en kracht bieden en je leren weer van jezelf te houden. Ik heb mijn innerlijke rust en vrede gevonden en dat gun ik jou ook. Want ook jij bent genoeg. Ook jij bent het waard om van te houden.
Nu ben jij aan de beurt!