Coaching

Home / Coaching

Wil jij weer de regisseur worden over jouw eigen leven? Dan kan ik jou helpen!
Neem hier vrijblijvend contact met mij op.

Ik ga met je op pad

We praten, zonder te gaan graven of te zoeken naar oorzaken. Je zit waarschijnlijk al vast in je denkwereld en bent al moe van het denken. Wij gaan nu DOEN. We gaan bewegen. Mindful bewegen.

Het lopen in de natuur helpt je om rust en ruimte in je hoofd te krijgen, waardoor je beter naar je gevoel en intuïtie kan luisteren en dus ook de antwoorden vind waarnaar je op zoek bent. Dit leidt vaak tot nieuwe inzichten en handvatten!

WIX Kracht: WandelcoachingWe wandelen vooruit

De focus bij mijn wandelcoaching ligt op kracht, WIX Kracht. De kracht die ik heb ontwikkeld door mijn proces, mijn reis, van de vrouwenopvang naar daar waar ik nu ben. Uit ervaring weet ik wat belangrijk is en wat je helpt. We gaan vooral daarmee bezig en laten het verleden zoveel mogelijk daar waar het hoort: in het verleden. Neem hier vrijblijvend contact met mij op.

We wandelen vooruit en zo gaan we ook  werken aan je toekomst.. om vooruit te komen en sterker te worden dan ooit. Samen gaan zorgen we dat je weer een zelfstandige, gezonde en gelukkige vrouw wordt, die verder kan en haar verleden een plekje kan geven. Niet door te vergeten, maar er kracht uit halen. En wie weet, om er later zelf een ander mee te gaan helpen.

Pay it forward.

 

Ervaring en referenties

Ook C. had hulp nodig zichzelf weer te vinden, haar eigen kracht te vinden. Zij heeft een gastblog geschreven over hoe zij ook ‘slachtoffer’ werd en wat samen wandelen voor haar betekent.

Ik ben langzaam weer mezelf aan het worden, maar dan nog wat positiever en krachtiger! Ik ben er nog niet, maar dankzij Anita heb ik zóveel hobbels kunnen overslaan. De weg is nog lang, maar zoveel korter dan dat ik het alleen had moeten doen.

C., wandelmaatje

Klik hier om meer te lezen over C.’s ervaring.

 

Wil jij weer de regisseur worden over jouw eigen leven? Dan kan ik jou helpen!
Neem hier vrijblijvend contact met mij op.

Wil je op de hoogte worden gehouden van updates en events? Schrijf je in voor de maandelijkse mail update!