Passie, hartstocht en verlangen

Passie, hartstocht en verlangen

#jehebtaltijdeenkeuze# – Anita Wix

Voordat we de laatste week in zouden gaan, mochten we van de directie een gezellige avond met elkaar organiseren. We kregen een budget en moesten zelf alles regelen. Met een klein groepje gingen we ervoor zitten en uiteindelijk besloten we om te gaan bowlen met aansluitend een gourmet met het hele team en onze teammanager. Iedereen van de groep was enthousiast en ging mee. De avond van het teamuitje brak aan en ik zat in mijn kamer te prakkiseren wat ik aan zou trekken. Ik moest er natuurlijk wel op en top uitzien. Ik legde mijn outfit zorgvuldig klaar en sprong onder de douche. Ik zou mijn haar wassen zodat ik het nog even mooi kon föhnen. Toen ik uit de douche stapte, ging de telefoon op mijn kamer en ik dacht dat het mijn man zou zijn. Verbaasd was ik toen ik de stem van Sem hoorde die vroeg of hij even bij me langs kon komen om me iets te vragen.
‘Huh ja hoor, dat is goed,’ zei ik, ‘ik kom alleen net uit de douche en bon nog niet aangekleed en heb mijn haar niet een gekamd.’ Het bleef even stil aan de andere kant van de lijn.
‘Doe maar geen moeite hoor, jij bent altijd mooi,’ zei de stem aan de andere kant.

Snel sloeg ik een grote badkamerhanddoek om toen er zachtjes op mijn deur werd geklopt.
‘Ik ben het!’ hoorde ik. Ik haalde diep adem en deed de deur open. Daar stond Sem, helemaal klaar voor een avondje uit. Keurig (maar oubollig) gekleed, zijn haar op de bekende manier geföhnd en veel goud om zijn armen en nek.
‘Hoi,’ zei ik ‘kom maar binnen en sorry dat ik er zo uitzie.’ Hij pakte mijn handen vast en zei dat ik prachtig was, echt een mooie vrouw. Verlegen keek ik naar de grond en wist niet zo goed wat ik moest zeggen. We gingen even op mijn bed zitten en kletsten wat. Hij kwam vragen of hij die avond met mij mee mocht rijden zodat hij wat kon drinken. Ik vond dat geen probleem en ook niet erg om niet te drinken.
‘Oké, geregeld,’ zei hij, ‘ik verheug me er enorm op.’ Hij stond op en liep naar de deur. Toen draaide hij zich plotseling om, liep op me af en begon me gepassioneerd te zoenen. Mijn hele lijf was in de war, ik wist niet wat me overkwam. Passie, hartstocht, verlangen naar meer, dat was wat ik voelde. Ik wilde er wel tegen vechten, maar ik kon het niet. Nee, ik wilde het niet. Ik wilde niet stoppen.

Hij pakte mijn gezicht tussen zijn handen en keek me indringend en met een speciale blik aan. ‘Heb jij grenzen?’ vroeg hij, en zonder ook maar een moment na te denken zei ik nee. Met deze “nee” heb ik de deur opengezet naar zijn verdere aanvallen naar mij. Met deze “nee” tekende ik mijn “doodsvonnis”.
‘Dan ga ik deze nacht met jou delen,’ zei hij. Hij verliet mijn kamer en zonder om te kijken, deed hij de deur dicht, mij in totale verwarring achterlatend. Mijn hart bonsde in mijn keel, mijn hele lichaam trilde en mijn verlangen naar meer, veel meer van dit onbeschrijfelijk gevoel, maakte zich van mij meester. Ik kon niet meer helder denken, ik wilde precies dat wat hij wilde en dat zou vanavond gaan gebeuren.

 

BESTEL of DONEER nu #jehebtaltijdeenkeuze# – Anita Wix!

Wil je een reactie plaatsen? Ik zou het leuk vinden om jouw mening of ervaringen te horen!
Reacties hoeven niet openbaar te worden gemaakt. Wil je dit niet? Laat het dan in jouw reactie weten!
Anoniem reageren is ook mogelijk. Vul dan ‘Anoniem’ in bij ‘naam’.

Wil jij op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de maandelijkse mail update!

Laat een reactie achter

Uw e-mail wordt niet openbaar gemaakt.