Boek

Home / Boek

#Jehebtaltijdeenkeuze# - Anita Wix - WIX Kracht: Nu ben jij aan de beurt! Boek

Boek #jehebtaltijdeenkeuze# - Anita Wix - Droomvallei Uitgeverij

#jehebtaltijdeenkeuze# – Anita Wix

Het boek #jehebtaltijdeenkeuze# is op 8 maart 2019, oftwel Internationale Vrouwendag, officieel geplubliceerd samen met Droomvallei Uitgeverij.
Door dit boek te publiceren, hoop ik mijn lezers tot nieuwe inzichten te laten komen, hetzij over zichzelf of een ander die zij zouden kunnen helpen. Uiteindelijk is het mijn doel om mensen te inspireren, motiveren en te bekrachtigen voor zichzelf te kiezen.
Dat iederen mag weten dat je altijd een keuze hebt, ook al lijkt het soms niet zo.

Ik dank de geweldige vrienden en familie in mijn leven dat zij met zo veel enthousiasme en vertrouwen mij hebben gesteund in deze reis.

Omschrijving

Anita was als lief en zorgzaam meisje altijd op zoek naar bevestiging van haar bestaan omdat het gevoel had dat ze er niet bij hoorde.
Na 17 jaar huwelijk wordt ze verliefd op de liefde van haar leven en is haar zoektocht naar zichzelf voorbij… of toch niet? Haar mooie droom verandert in een nachtmerrie.
In #jehebtaltijdeenkeuze# beschrijft Anita hoe het kwam dat ze zo lang in deze verstikkende relatie bleef hangen. Ze spaart zichzelf niet om meer inzicht te geven in geweld achter de voordeur en om meer begrip te creëren voor andere mensen die dit is overkomen.
Maar vooral om te laten zien dat we altijd een keuze hebben.

Het is mijn verhaal

Het is niet alleen een verhaal over huiselijk geweld, maar ook zeker over moed, kracht en doorzettingsvermogen. In mijn boek schrijf ik over mijn hele leven, van geboorte tot nu.

Mijn verhaal gaat over hoe belangrijk het is dat je liefde krijgt van de meest dierbare mensen in je leven en over hoe het kan gaan als je die liefde niet krijgt. Als je je hele leven bezig bent om anderen gelukkig te maken en daarbij jezelf vergeet. Als je zo veel behoefte hebt aan een aan over je bol aan iemand die zegt dat je het allemaal wel goed, als je zoveel liefde te geven hebt en uiteindelijk ten prooi valt aan een man die liefde als machtsmiddel gebruikt.

Maar uiteindelijk gaat het erover dat je altijd naar de lichtpuntjes in je leven moet blijven kijken. Dat de drempels die je tegenkomt in je leven er zijn om overheen te gaan, ook al gaat dat niet altijd even gemakkelijk.

Neem een kijkje!