Boek

Home / Boek

Mijn boek

Na jaren mijn verhalen en ervaringen op papier te zetten, is het eindelijk gelukt! Mijn boek is uit! Samen met uitgeverij De Droomvallei heb ik gewerkt aan de laatste puntjes op de i en heb ik op 10 maart een feestje gevierd. Allemaal bedankt voor jullie enthousiasme, vertrouwen en mooie woorden! En natuurlijk: allemaal heel veel leesplezier!

Bestel nu mijn boek #jehebtaltijdeenkeuze# en laat het het naar jouw huis verzenden.

#Jehebtaltijdeenkeuze# - Anita WixOmschrijving

Anita was als lief en zorgzaam meisje altijd op zoek naar bevestiging van haar bestaan omdat het gevoel had dat ze er niet bij hoorde.

Na 17 jaar huwelijk wordt ze verliefd op de liefde van haar leven en is haar zoektocht naar zichzelf voorbij… of toch niet? Haar mooie droom verandert in een nachtmerrie.

In #jehebtaltijdeenkeuze# beschrijft Anita hoe het kwam dat ze zo lang in deze verstikkende relatie bleef hangen. Ze spaart zichzelf niet om meer inzicht te geven in geweld achter de voordeur en om meer begrip te creëren voor andere mensen die dit is overkomen.

Maar vooral om te laten zien dat we altijd een keuze hebben.

Bestel nu voor € 26,45 inclusief verzending!

Anderen helpen

Door mijn boek te publiceren, hoop ik mensen die zich in vergelijkbare situaties bevinden te motiveren om voor zichzelf te kiezen. Maar ook dat mensen die het lezen en die er niet direct iets mee te maken hebben, tot nieuwe inzichten komen. Nieuwe inzichten over hoe ze slachtoffers kunnen steunen. Lees hier meer over mij en mijn missie.

Jij kan mij helpen anderen te helpen! Ken jij iemand of een instantie waarvan jij denkt ‘Die moet dat boek hebben!‘? Bestel dan een boek en doneer het!
Benieuwd naar alle voordelen bij het doneren van een boek? Lees ze hier.

Mijn verhaal

Het is niet alleen een verhaal over huiselijk geweld, maar ook zeker over moed, kracht en doorzettingsvermogen. In mijn boek schrijf ik over mijn hele leven, van geboorte tot nu.

Mijn verhaal gaat over hoe belangrijk het is dat je liefde krijgt van de meest dierbare mensen in je leven, je ouders, je zusjes, je familie en over hoe het kan gaan als je die liefde niet krijgt. Als je je hele leven bezig bent om anderen gelukkig te maken en daarbij jezelf vergeet. Als je zo veel behoefte hebt aan een aan over je bol aan iemand die zegt dat je het allemaal wel goed, als je zoveel liefde te geven hebt en uiteindelijk ten prooi valt aan een man die liefde als machtsmiddel gebruikt. Maar uiteindelijk gaat het erover dat je altijd naar de lichtpuntjes in je leven moet blijven kijken en dat de drempels die je tegenkomt in je leven er zijn om overheen te gaan ook al gaat dat niet altijd even gemakkelijk.

 

Wil jij mijn boek op jouw nachtkastje?
Bestel het snel voor € 26,45 inclusief verzending!

Neem een kijkje!