Blogs

Home / Blogs

Anita Wix - BlogsMijn blogs

Regelmatig schrijf ik een nieuwe blog over een onderwerp dat mij heeft bezig gehouden, bijvoorbeeld waar ik tegen aan ben gelopen, een nieuwe les die ik heb geleerd of een onderwerp dat mij heeft bezig gehouden. Mijn blogs zijn divers en persoonlijk en gaan altijd over een onderwerp dat dichtbij mij staat.

Ik hoop mijn lezers op een persoonlijk niveau te kunnen bereiken en mijn nieuwe inzichten met anderen te delen. Het is mijn missie om (als ervaringsdeskundige) anderen te helpen, door ze aan te- of bemoedigen voor zichzelf te kiezen. Mijn blogs geven weer hoe mijn ontwikkeling als krachtige, zelfstandige vrouw tot stand is gekomen en voortdurend verder ontwikkelt.

Over mij

Yoga en (biologisch & puur) koken zijn mijn grote passies. Ik houd ervan ’s avonds de kaarsjes aan te steken en mijn familie en vrienden in mijn huisje te verwelkomen. Bewustwording, verbinding en vrijheid zijn mijn persoonlijke doelen in het leven. Dit komt terug in mijn zijn en handelen. Het is de invulling geworden van mijn dagelijks leven, mijn geluk.

Op 9 juli 2010 sloot ik een donker hoofdstuk uit mijn leven door de stap te nemen naar de vrouwenopvang te gaan. Van daar uit ben ik een nieuw leven begonnen op te bouwen. Het geeft mij een hernieuwd gevoel van trots omdat ik heb aanvaard dat ik mijzelf kan en mag zijn. Het maakt mij wie ik ben: volledig Anita!

Lees hier meer over mij en mijn missie.

 

Wil jij op de hoogte gehouden worden van mijn nieuwe blogs? Schrijf je dan in voor de maandelijkse mail update!