Blogs

Home / Blogs

Blogs Anita Wix - WIX Kracht: Nu ben jij aan de beurt! huiselijk geweld, narcisme, pijn, motivatie, reizen

Wat houdt mij bezig?

De blogs die ik schrijf zijn over onderwerpen die mij bezighouden en die dicht bij mij staan. Ze zijn persoonlijk en geven een blik op wie ik ben en wat mij bezig houdt in mijn dagelijkse leven. Waar loop ik tegenaan? Hoe pak ik mijn problemen aan? Welke inzichten en lessen doe ik op?
Ze geven weer hoe mijn ontwikkeling als krachtige, zelfstandige vrouw tot stand is gekomen en zich voortdurend verder ontwikkelt.

Ook ik ben een mens. Een mens die fouten maakt, een mens die pijn voelt, een mens die soms moet vallen om weer sterker op te staan.
In het dagelijkse leven kom je veel nieuwe dingen tegen. Nieuwe mensen, nieuwe inzichten, nieuwe lessen om mee te nemen. Elke dag probeer ik iets nieuws te ervaren, te doen, te zien… Iets nieuws te leren.
Deze lessen neem ik mee en die maken mij wie ik ben vandaag. En deze wil ik ook delen met jou.

Het klinkt misschien gek, maar ik ben dankbaar voor de lessen die ik heb geleerd in de ‘donkere periode’ van mijn leven. Ja, als ik kon kiezen om het niet mee te hebben gemaakt, zou ik dat wel kiezen, maar als ik het toch mee heb gemaakt, wil ik daar ook iets mee doen. Zo heb ik ook mijn doel in het leven gevonden: anderen inspireren, anderen ook nieuwe inzichten bieden en vooral anderen motiveren ook voor zichzelf te kiezen. Dat ik zoveel mogelijk mensen kan laten inzien dat ook zij een keuze hebben.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de maandelijkse mail met Updates & Events om op de hoogte te blijven van blogs, activiteiten en waar ik spreek. Zo weet je zeker dat je nooit iets mist!
Je kunt je vrijblijvend inschrijven en afmelden wanneer jij wilt, no strings attached.