Willem’s verhaal

Willem’s verhaal

Alle zin en onzin

Anita vroeg me iets te schrijven en dat wilde ik wel doen. Maar in deze tijd, wil ik het eventjes wat anders doen.

Al meer dan 30 jaar kijk ik geen tv, lees geen kranten. Wat ik wil weten zoek ik zelf op wat ik moet weten komt naar me toe. Maar… deze keer kom ik niet onder alle zin en onzin over het corona virus uit. Ik probeer de journaals te vermijden, ze lijken de angst alleen nog maar aan te wakkeren en als er echt iets te melden valt hoor ik dat wel.

Wat ik vooral mis is de informatie over preventie. Ja het Coronavirus is afschuwelijk, een beetje erger dan het Influenza-virus. Waar er jaarlijks ook honderden in Nederland aan sterven.
Thuis blijven voor zover dat kan; Ik heb mijn praktijk voor bindweefsel therapie ook gesloten.

Preventie bij COVID-19

Preventief slikken mijn vrouw, Anita en ik 4 x daags 6 à 7 korreltjes Oscillococcinium, een super anti-viraal middel. Dus niet het hele buisje, zoals op de verpakking wordt vermeld. Vitamine C, 1000 milligram, van organische oorsprong (dat is belangrijk) daarvan nemen wij vijf à zes stuks per dag. En dan is er nog een super virusremmer: de Echinacea, het liefst in vloeibare vorm. Daar namen wij 3x daags ongeveer 20 druppels van.

WIX Kracht, Willem's verhaal: Preventie bij het Coronavirus

Ik ga niet dieper op de materie in.
Ben je besmet en wordt ernstig ziek? Meld je dan bij een arts of ziekenhuis. Ik schrijf alleen maar iets over een stuk preventie en dat je je niet gek moet laten maken door de media. Laten we ons verstand gebruiken, niet om nog meer angstige gedachten te creëren, maar om na te gaan hoe we zo gezond mogelijk blijven.

Bezig met de zorg en niet met de angst

Lees of bekijk ook over hoe een virus zich ontwikkeld in een lichaam en hoe onze afweer werkt. Keer op keer kijken en vertel je lijf dat het er niet bang voor hoeft te zijn. Omdat ons lichaam wéét hoe het een virus moet bestrijden.
Positief denken.
Er waren na de pest en de pokken ook altijd mensen die overleefden, de verplegers en de artsen. Omdat zij zich bezig hielden met de zorg en niet met de angst.

Ik ben Willem Brandriet,
Bindweefseltherapeut en Healer,
Veel warmte, liefde, rust en gezondheid gewenst.

Wil je een reactie plaatsen? Ik zou het leuk vinden om jouw mening of ervaringen te horen!
Reacties hoeven niet openbaar te worden gemaakt. Wil je dit niet? Laat het dan in jouw reactie weten!
Anoniem reageren is ook mogelijk. Vul dan ‘Anoniem’ in bij ‘naam’.

Wil jij op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de maandelijkse mail update!

Laat een reactie achter

Uw e-mail wordt niet openbaar gemaakt.