All is well in my world

All is well in my world

Omgaan met het Coronavirus

 

Allereerst een hartelijke, liefdevolle en positieve groet van mij.

Wat leven we op dit moment in een vreemde wereld. Ik merk dat ik me bij vlagen ook ineens even uit het veld geslagen voel. De gedachte dat ik in een slechte film zit, en dat het allemaal niet echt gebeurt. Dan kan ik er ineens niet bij dat dit ooit mogelijk zou zijn.
Dan is het fijn om te gaan slapen en er even niet mee bezig te zijn.

Ik schrijf voor dat ik ga slapen fijne en positieve dingen op. Ik schrijf mijn dromen uit en visualiseer voor dat ik in slaap val een mooie en gezonde wereld. Een wereld waar we aandacht hebben voor elkaar. Naar elkaar luisteren en elkaar echt zien.

Ik volg geen nieuws want ik merk dat ik dan wordt meegezogen in een wereld van angst en onzekerheid. Zo probeer ik het mentale virus ‘angst’ buiten deur te houden. Ik houd me aan de hygiëne maatregelen en vermijd contact met anderen. Dat is iets wat ik kan doen en dat doe ik ook. Omdat ik alleen leef ben ik bij mijn lieve vrienden ‘ondergedoken’. Ook zij hebben geen tv en leven vanuit hun hart. We zijn bij elkaar, doen spelletjes, lezen veel, mediteren en we koken elke dag heerlijke en gezonde dingen. Om de beurt verlaten we ons veilige honk voor noodzakelijke boodschappen.

Een helpende hand bij huiselijk geweld

Ik zet me op dit moment persoonlijk in voor de vrouwen en kinderen die in een onveilige thuissituatie zitten. Ook al ligt het leven zo goed als plat, huiselijk geweld stopt hierbij niet. Het zal juist erger worden wanneer er geen school is of werk waar je even uit de situatie bent. Wanneer je juist op elkaars lip zit, zal de situatie thuis daardoor alleen nog maar erger worden.
Dan ben ik een luisterend oor voor iemand die even stoom af moet blazen.

WIX Kracht: Nu ben jij aan de beurt! Een helpende hand bij COVID-19 Corona Virus; Wees alert op toegenomen huiselijk geweld

Laten we in deze tijd op elkaar letten, er voor elkaar zijn en aandacht hebben voor elkaar. De positieve kanten van deze bijzondere tijd zie ik gelukkig ook en daar probeer ik me vooral op te focussen. Gelukkig is mijn gezin gezond en hoef ik me daar geen zorgen over te maken.

Een positieve mantra

Deze mantra spreek ik elke dag uit en wil ik graag met je delen:

In the infinity of life where I am,
all is perfect, whole, and complete.

I recognize my body as a good friend.
Each cell in my body has Divine Intelligence.
I listen to what it tells me, and know that its advice is valid.
I am always safe, and Divinely protected and guided.

I choose to be healthy and free.
All is well in My world.

Wil je een reactie plaatsen? Ik zou het leuk vinden om jouw mening of ervaringen te horen!
Reacties hoeven niet openbaar te worden gemaakt. Wil je dit niet? Laat het dan in jouw reactie weten!
Anoniem reageren is ook mogelijk. Vul dan ‘Anoniem’ in bij ‘naam’.

Wil jij op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de maandelijkse mail update!

Laat een reactie achter

Uw e-mail wordt niet openbaar gemaakt.