Down Under in Australië

Down Under in Australië

Yes, I’m in Australia!

Ik kan het nog steeds niet geloven maar ik ben in Australië! Wat een enorm avontuur is dit en wat ben ik dankbaar dat ik dit kan doen; En belangrijker nog: wat ik gewoon ga doen. De omstandigheden zijn niet ideaal, mijn budget niet groot… Maar als je gaat wachten tot alles ideaal is, dan is er altijd wel iets waardoor je het niet doet.

Hallo familie

Een groot gedeelte van mijn familie woont hier al wel meer dan vijftig jaar geloof ik, en ik heb mijn neven nog nooit gezien. Mijn ooms en tante zijn wel al verschillende keren in Nederland geweest, maar ik nog nooit daar. Natuurlijk gaat nu een grote wens in vervulling: Mijn wens om te reizen. Een jaar of drie geleden ging mijn vader met mijn twee zusjes naar Australië, maar omdat ik niet meer bij het gezin mag horen mocht ik uiteraard niet mee.

Dat heb ik al jaren heb geaccepteerd, om de doodeenvoudige reden dat ik vol overtuiging geloof dat iets wat je zelf niet kunt veranderen, je moet accepteren. Als ik dat niet zou doen zou ik er elke dag verdriet van hebben en dat lijk mij niet de bedoeling van dit aardse leven. Toch deed het me best wel even pijn toen ik het hoorde, daar ben ik ook heel eerlijk in.

Wij zijn hier met een reden en ieder mens verdient het om gelukkig te zijn. Daarom laat ik het geluk niet afhangen van anderen, maar zoek ik het geluk in mezelf.

Ik groei ook nog

Hoe mooi is het dan ook dat ik dit op eigen kracht kan doen? Ik vind het echt heel erg spannend, maar ik geloof dat juist iets doen wat je bang maakt, wat niet comfortabel is, je verder helpt in je persoonlijke ontwikkeling en groei. Door anders te doen dan anders breek je uit die oude, vastgeroeste gewoontes en ontwikkel je je mind, word je mindfull. Je mind is jouw brein in actie, dus zorg ervoor dat alles niet gewoon wordt. Doe niet alles op automatische piloot. Ontwikkel jezelf en daag jezelf uit; daar groei je van.

Ik ga de tijd van mijn leven volledig en mindfull benutten in dankbaarheid. Dankbaarheid dat ik ooit de kracht heb gevonden om weer in mijzelf te geloven en te doen waar ik gelukkig van wordt.

Ik geef terug wat ik kan doen, help vrouwen die net als ik ook de moedige beslissing hebben genomen om voor zichzelf te kiezen en weer regisseur te worden van hun eigen leven.
Onwijs blij word ik ervan als ze dat lukt en ik blijf ze bemoedigen en steunen want dat is de zingeving van mijn bestaan.

Liefs uit
Sydney, Australië

Volg mijn reis op mijn nieuwe YouTube kanaal en abonneer!

 

Wil je een reactie plaatsen? Ik zou het leuk vinden om jouw mening of ervaringen te horen!
Reacties hoeven niet openbaar te worden gemaakt. Wil je dit niet? Laat het dan in jouw reactie weten!
Anoniem reageren is ook mogelijk. Vul dan ‘Anoniem’ in bij ‘naam’.

Wil jij op de hoogte worden gehouden van mijn nieuwe blogs? Schrijf je dan in voor de maandelijkse mail update!

Laat een reactie achter

Uw e-mail wordt niet openbaar gemaakt.