Jij bent genoeg

Home / Workshops / Jij bent genoeg

WIX Kracht- Workshop: Jij bent genoegOok jij bent een leider

Jij bent een leider, ieder mens is een leider, de leider van zijn eigen leven. Laat niemand de controle over jouw leven overnemen. We zijn allemaal de leiders van ons eigen lot. Niemand kan je redden behalve jijzelf. Je kunt iedereen voor de gek houden, behalve jezelf.

Leef daarom een eerlijk leven, het leven van een tijger. Want een tijger gedraagt zich altijd als een tijger zelfs als hij weet dat niemand naar hem kijkt.

In deze workshop help ik jou de kracht in jezelf te vinden om ook een leider te worden. Om ook een tijger te worden. Misschien geloof jij niet dat je dat kunt, maar ik geloof in jou! En ik ga jou helpen om ook in jezelf te geloven.

Word jouw eigen ideaal

Hoe gedraag jij je als er niemand kijkt? Ben jij dan volstrekt eerlijk naar jezelf, zelfs als je onder druk staat? Voel jij druk van je vrienden, je werkgever, je ouders, je klanten? Als je een eerlijk leven leidt hoef je geen indruk te maken op anderen, want dan ben jij je eigen ideaal. En iedereen is nou eenmaal anders.

Elke dag is een nieuwe dag, een nieuw begin een nieuwe kans om je leven misschien net iets beter te leven dan de dag ervoor. Een kans om aardiger te zijn tegen de mensen om je heen en je toch beter uit te drukken.

Wil jij de kracht in jezelf vinden? Wil ook jij in jezelf leren geloven? Neem dan contact met mij op!

Referenties

Ik breng een eerlijk en authentiek verhaal over hoe de stap kan zijn om voor jezelf te kiezen en wat het jou kan brengen. Door mijn persoonlijke lessen in het leven te delen hoop ik mensen te inspireren en motiveren voor zichzelf te kiezen en een weg naar nieuw geluk te vinden.

Verrassend. Inspirerend. Mooi. Leerzaam. Wat ben ik blij met wat ik heb en wie ik mag zijn.
José, bezoeker workshop

Het is goed om, als psycholoog, ook eens bij mijn eigen gedachten stil te staan! Bedankt!
Anonimen, bezoeker workshop

Meer referenties

 

Heb je interesse in een lezing of workshop? Neem contact op!