Hoe denk jij?

Home / Workshops / Hoe denk jij?

Beperkende gedachten

Onze gedachten hebben een grote invloed op de keuzes die we in ons dagelijks leven maken. We hebben allemaal wel eens te maken met negatieve gedachten, die ons kunnen beperken in ons dagelijks leven. Dit kan invloed hebben op de keuzes die wij maken in het leven, maar het kracht geven aan deze gedachten is tevens een keuze.

In deze workshop deel ik, aan de hand van mijn verhaal, de beperkende gedachten die ervoor zorgden dat ik veel te lang in een ongezonde relatie ben gebleven. Ik geef daarmee inzicht in de gevolgen van de negatieve en beperkende gedachten en daarbij ook de invloed van anderen op jouw leven. Samen bespreken we welke beperkende gedachten jou ervan weerhouden om andere keuzes te maken en jouw leven te veranderen, waardoor je niet verder komt in jouw leven. Waarmee je telkens maar vast komt te zitten in oude patronen. Ik laat jou nadenken over de gevolgen van jouw gedachten en samen kijken wij hoe jij dit kan veranderen.

De keuze om jouw gedachten om te zetten is simpel maar niet eenvoudig. Hier ben ik mij maar al te bewust van. Daarom bied ik met deze workshop steun en handvatten, waarmee jij zal inzien dat ook jij het kan. En als ik het kan, kan jij het ook!

Herken jij je hierin? Neem dan contact met mij op!

Referenties

Ik breng een eerlijk en authentiek verhaal over hoe de stap kan zijn om voor jezelf te kiezen en wat het jou kan brengen. Door mijn persoonlijke lessen in het leven te delen hoop ik mensen te inspireren en motiveren voor zichzelf te kiezen en een weg naar nieuw geluk te vinden.

Verrassend. Inspirerend. Mooi. Leerzaam. Wat ben ik blij met wat ik heb en wie ik mag zijn.
José, bezoeker workshop

Het is goed om, als psycholoog, ook eens bij mijn eigen gedachten stil te staan! Bedankt!
Anonimen, bezoeker workshop

Meer referenties

 

Heb je interesse in een lezing of workshop? Neem contact op!